To unge talent viste sine ferdigheter i cupen, samtidig som at en gammel kjenning som ble veiet og funnet for lett viste seg fram mot gamleklubben

De to 18-åringen Kristoffer Nesse Stephensen og Torgeir Børven scoret avgjørende mål og gjorde seg bemerket i 2. runde av cupen. Det kan kanskje være to navn å merke seg.

VIF- vrakgodset Næss Lund som fikk en sesong i Vålerenga viste nok engang at det er av sine egne man skal ha det, og sendte gammelklubben ut av 2. runde i cupen. 25 åringen ble lagt merke til av flere enn gamleklubben, men tok også opp et sentralt dillema for mange unge ambisiøse talenter. "Tida i Vålerenga var en veldig stor opplevelse, men det ble en altfor stor overgang fra trygge omgivelser som 17-åring, til å flytte inn til store Oslo. Det ble for tøft med skole og fotball fra morgen til kveld. Så når det gikk som jeg tenkte sportslig ble det riktig å komme seg på lån et sted".

Kommentarer

  1. Heisann. Som jeg nevnte på fotballen i dag, så er det interessant å se hva som skjer med unggutta i Rosenborg når Eggen blir ny trener. Han var jo ikke kjent som ivrig bruker av unggutter, for hvem husker ikke Skammelsrud, Ørjan Berg og Hoftun som spilte til de ble godt over 30 år i Rosenborg.

    En annen interessant vinkling er om det er unggutta som får "skylden" for et pinlig cuptap, sikkert vanskelig å få det dokumert.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg