Flere unge innbytterbenker, og noen unge spillere i hovedrollen når tippeligaen er to tredeler på vei

Viking og Lillestrøm stod for rundens yngste innbytterbenker med en snittalder på henholdsvis i overkant og underkant av 21 år. (Viking: Østbø, Landu, Berisha, Ødegaard, Andersen). (Lillestrøm: Fjeldstad, Sadeh, Andresen, Hjelmtvedt, Bolly, Dahm). Selv om de to lagene hadde en lav gjennomsnittalder, hadde begge lagene i midlertidig også en spiller som trakk snittet betraktelig opp i form av Ødegaard (30 år) og Andresen (28 år).

Tippeligaens antagelig yngste lag står fram som et godt lag, hvor en ung hjemvendt fotballproff ved navn Stubhaug viste sine kvaliteter, mens de to ungguttene Keita og Sætra ordnet med målene for strømsgodset.

Den unge spilleren som imponerer flest er i midlertidig Markus Henriksen som i en alder av 18 år både legger til rette for mål og scorer mål, i tillegg til at han utstråler en utrolig ro og erfaring i sin spillestil. Det vil være en rimelig antagelse at Henriksen blir den yngste spilleren som oppnår en høy gjennomsnittskarakter på spillerbørsen i årets tippeliga!?

Hele fire spillere under 22 år var med på rundens lag i følge altomfotball.no (Stubhaug, Sætra, Henriksen og Parr).

Kommentarer

Populære innlegg